Χριστίνα Καμενίτσα: Η QNT με έχει βοηθήσει να βγάζω τρεις προπονήσεις την μέρα!

Η Χριστίνα Καμενίτσα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί…duracell των μαχητικών αθλημάτων, αφού το γυμναστήριο για εκείνη, είναι δεύτερο…σπίτι.

Αυτή την περίοδο προετοιμάζεται για το Submissionism καθώς την Κυριακή θα βρει απέναντι της την Μαρία Σταυριανού με στόχο την νίκη.

«Όλοι αγωνίζονται για την νίκη. Θέλω να δουλέψω πράγματα και να εξελιχθώ κι άλλο σαν αθλήτρια σε όλα τα style», μας αναφέρει στα πρώτα της λόγια.

Η Καμενίτσα είναι μία από τις πρώτες αθλήτριες στις μικτές πολεμικές τέχνες στην Ελλάδα. Μετά από χρόνια αγωνιστικής δράσης μας καταθέτει την άποψη της για τις MMA σήμερα.

«Οι γυναικείες ΜΜΑ στην Ελλάδα πιστεύω ότι με τις συνθήκες που αντιμετωπίζουμε, δείχνει να υπάρχει άνοδος μεγάλη,αν υπήρχε καλύτερη και σωστότερη ενημέρωση στα σχολεία και στην τηλεόραση για το άθλημα, θα είχαμε πολλές περισσότερες αθλήτριες.

Όταν προπονώ τα κορίτσια μου ειδικά σε αυτήν την ηλικία που βρίσκονται, θυμάμαι καθημερινά την μαγεία του αθλήματος και ποσό δυνατό μπορεί να σε κάνει από μικρή ηλικία. Αγωνιστικά βλέπω νέο αίμα και αυτό είναι καλό γιατί ο ανταγωνισμός και η προβολή στο άθλημα ανεβαίνουν».

Η Καμενίτσα είναι μία από τις αγαπημένες αθλήτριες της εταιρίας συμπληρωμάτων QNT που την έχει βοηθήσει στην προετοιμασία της.

«Η QNT με έχει βοηθήσει και με βοηθάει σε όλες τις προετοιμασίες μου και είναι σημαντική για την αθλητική μου απόδοση στις προπονήσεις.

Δεν θα μπορούσα να βγάζω τρεις προπονήσεις την ημέρα αν δεν είχα τα κατάλληλα συμπληρώματα διατροφής, θεωρώ ότι είναι η καλύτερη εταιρία συμπληρώματων.

Όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε πολλές χώρες που την προτιμούν. Συνεργαζόμαστε πολύ καιρό, αυτό σημαίνει ότι κάνει κάτι πολύ καλά».

Να σημειώσουμε πως η Καμενίτσα προπονείται στο Train Box με τον Γιώργο Κατσινόπουλο. Το κομμάτι της ενδυνάμωσης έχει αναλάβει ο Χρήστος Μπασδέκης ενώ το striking o Γιάννης Κακαράκης. 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.