Οι τρομακτικές αλλαγές γυναικών μετά από χρήση στεροειδών

Τα αναβολικά στεροειδή δρουν με τον ίδιο τρόπο που μπορεί να δράση η ορμόνη της τεστοστερόνης στον οργανισμό. Έχει διαφορετική επίδραση στους άνδρες, στις γυναίκες και στους έφηβους. 

Από τα πιο γνωστά αναβολικά που απαγορεύονται είναι  Νανδρολόνη,Τεστοστερόνη, Μπολντενόνη, Ανδροστενεδιόνη, Ανδροστενεδιόλη και άλλα…

Στις γυναίκες παρατηρείται ανάπτυξη ανδρικών χαρακτηριστικών, μεταξύ αυτών τριχοφυΐα στο πρόσωπο και στο σώμα, βάθυνση του τόνου της φωνής, διαταραχές εμμήνου ρύσεως (περιόδου), αυξημένη επιθετικότητα και σεξουαλική διάθεση, συρρίκνωση του στήθους κτλ. Εμείς βρήκαμε οκτώ ακραία παραδείγματα για την δράση των αναβολικών στην εμφάνιση μίας γυναίκας και όχι μόνο.

Heidi Krieger: Πρωταθλήτρια σφαιροβολίας που εν αγνοία της λάμβανε αναβολικά και στο τέλος αποφάσισε να γίνει άντρας. Παντρεύτηκε την πρώην Ανατολικογερμανή κολυμβήτρια Ούτε Κράουσε, που ήταν επίσης θύμα του μαζικού ντόπινγκ αθλητών στην Αν. Γερμανία.

Candice Armstrong: Μπήκε στα αναβολικά για να φτιάξει το σώμα της και η κλειτορίδα της άρχισε να μεγαλώνει και υποστήριζε πως έγινε αντρικό μόριο!

Denise Rutkowski: Μία πανέμορφη κοπέλα που πήρε την δεύτερη θέση στο Mrs. Olympia και μετά από λίγα χρόνια έγινε όπως βλέπετε στην φωτογραφία.

Joanna Clare Thomas: Θυσίασε τα πάντα και έγινε η νεότερη πρωταθλήτρια bodybuilding στον κόσμο. Ένα ντοκιμαντέρ μετά από λίγα χρόνια, έδειξε πόσο δύσκολο ήταν να φτάσει στον πρωταθλητισμό, καθώς θυσίασε ακόμα και την εξωτερική της εμφάνιση.

Brigita: Η κοπέλα από την Σλοβενία απορρίφθηκε από επιτροπή για fitness models διότι όπως της είπαν, ήταν τεράστια. Βρήκε στέγη στο bodybuilding όπου έκανε μία αξιόλογη καριέρα.

Mimi D’Attomo: Από τις πιο σοκαριστικές ιστορίες καθώς έπεσε στα δίχτυα των αναβολικών αφού έγινε εμμονική με το σώμα της και έφτασε σημεία να κάνει κοκτέιλ ουσιών που περιελάμβαναν μέχρι και φάρμακα που καταστέλλουν τον ιό HIV. Έκανε τρία χρόνια για να επανέλθει, όμως πλέον έπασχε από κατάθλιψη. 

Αlina Popa: Mία φοβερή γυναίκα και πρωταθλήτρια bodybuilding που έκανε σπουδαία καριέρα φτάνοντας στην δεύτερη θέση της IFBB Pro. Συμμετείχε και στο Ms. Olympia το 2011.

Monica Mollica: Η Σουηδέζα έγινε bodybuilder και έπεσε στα αναβολικά από τα 14 λόγω bullying αφού την κορόιδευαν επειδή ήταν υπερβολικά αδύνατη. Στην συνέχεια έγινε όπως βλέπετε παρακάτω. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.