Γιάννης Φεζουλάι: Πάντα δίπλα μου η QNT, με έχει ανεβάσει επίπεδο

Ένας από τους καλύτερους αθλητές στην κατηγορία των 78-80 κιλών είναι ο Γιάννης Φεζουλάι.

Ο αθλητής του Νίκου Κρητικού περνάει δεύτερη νιότη, καθώς έχει κάνει πέντε σερί νίκες, ενώ ετοιμάζει μεγάλα ματς μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Για την πρόσφατη νίκη του στην Ρωσία ανέφερε:

“Eίχαμε μιλήσει με τον Deni Leonidi πριν από ένα χρόνο αλλά λόγω εργασίας δεν μπορούσα να προετοιμαστώ κατάλληλα για τόσο υψηλό επίπεδο.

Μου είπε πως έψαχναν έναν 80αρη να αγωνιστεί στο Tatneft. Δέχτηκα και αγωνίστηκα. Στον πρώτο γύρο είχα ένα σοβαρό πρόβλημα στον αστράγαλο. Παρόλα αυτά κατάφερα να κερδίσω το ματς».

Ο έμπειρος Kickboxer επικεντρώνεται στους δύο επόμενους αγώνες του που θα γίνουν στο τουρνουά του Tatneft τέλος Ιουλίου και τέλος Αυγούστου.

«Είναι μία οκτάδα με τους καλύτερους. Ο νικητής του τουρνουά θα πάρει τεράστια αμοιβή. Μπορεί να φτάσει και τις 25.000 ευρώ. Θα κάνω καλή προετοιμασία για να είμαι έτοιμος», υπογραμμίζει.

Πρόσφατα υπήρξαν σενάρια για αγώνα με τον Πέτρο Βαρδάκα και τον Μελέτη Κακουμπάβα. Ο Brutal αποκαλύπτει πως o αγώνας με τον πρώτο είναι πολύ κοντά.

«Μας έχουν κάνει δύο προτάσεις, μία σε κλουβί και μία σε ρινγκ. Θα είναι πολύ καλό ματς με τον Βαρδάκα. Όσον αφορά τον Μελέτη, θα ήθελα  να παίξω μαζί του στα 78 κιλά. Δεν μας έχουν κάνει πρόταση γι’αυτό το παιχνίδι»

Τέλος για την συνεργασία με την QNT ο Φεζουλάι μίλησε για την καταλυτική παρουσία του Αιμίλιου Γιαγτζόγλου στην πορεία του.

«Συνεργαζόμαστε πάνω από πέντε χρόνια και με έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Ο Αιμίλιος είναι πάντα εκεί για όλους τους αθλητές και αναλαμβάνει πρωτοβουλίες, κάτι που δεν βλέπεις συχνά. Έχω ανέβει επίπεδο με την βοήθεια του. Με έχει βοηθήσει σε συνεργασία με τον Μισαηλίδη».

Τέλος για την συνεργασία του με τον Νίκο Κρητικό τόνισε:

”Το χρονικό διάστημα που είμαστε μαζί έχουμε βρει απόλυτη χημεία. Με βοηθάει πολύ και συνεννοούμαστε για να πετύχουμε τους στόχους μας», κατέληξε.

Τον τομέα της φυσικής κατάστασης έχει αναλάβει ο Σταμάτης Λένης(ΟΑΚΑ Κάλλιστος).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.