Γιάννης Μιχαλόπουλος: Με την σωστή καθοδήγηση της QNT πιάνω το μέγιστο της απόδοσης μου

Ένας από τους καλύτερους Έλληνες fighter των τελευταίων ετών είναι ο Γιάννης Μιχαλόπουλος.

Ο αθλητής του EFL μετά από μία επιτυχημένη πορεία στον χώρο του kickboxing, τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίζεται στις μικτές πολεμικές τέχνες όπου τα πάει περίφημα καθώς είναι αήττητος. O Νatural μίλησε στο Beastmode.gr για την μετάβαση αυτή που έγινε με επιτυχία.

«Εχω κάνει την μετάβαση μου στο ΜΜΑ. Τα πράγματα πήγαν πολύ καλύτερα από ότι περίμενα είχα πολύ γρήγορη εξέλιξη και ταχύτερη από ότι περίμενα και σε αυτό ευθύνεται η ομάδα μου, συναθλητές, προπονητές και τα άτομα που με στηρίζουν. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα πάντα είμαι γυμνασμένος και προσφέρω θέαμα όποτε λογικό είναι να θέλει ο κόσμος να με βλέπει να παίζω περισσότερο», αναφέρει στα πρώτα του λόγια.

Αυτή την περίοδο ο Μιχαλόπουλος είναι σε αποθεραπεία λόγω ενός τραυματισμού:

«Aυτήν την περίοδο βρίσκομαι σε κατάσταση αποθεραπείας γιατί έβγαλα έναν τραυματισμό στον κοιλιακό προσαγωγό και είναι λίγο περίεργος. Αυτό έγινε από τις προετοιμασίες για τους δυνατούς αγώνες σε Αμερική και Σουηδία που δυστυχώς ακύρωσαν οι αντίπαλοι. Όποτε έμεινα χωρίς αγώνες», υπογραμμίζει.

Η εύρεση αγώνων στην Ελλάδα μοιάζει δύσκολη υπόθεση κάτι που ο Μιχαλόπουλος καυτηριάζει, αφού αποκαλύπτει πως έχει γίνει πρόταση σε όλους τους τοπ παίκτες της κατηγορίας.

«Έχουν τρομερή εξέλιξη οι ΜΜΑ στην Ελλάδα. Πιστεύω πλέον την μεγαλύτερη και μπράβο σε όλους αυτούς που συμβάλουν γι’αυτό. Θα έχει ακόμα μεγαλύτερη, αν κάποιοι αθλητές δεν είναι κότες και παίζουν μεταξύ τους, μέχρι να φτάσουν σε ένα καλό ρεκόρ για να παίζουν έξω και ακόμα καλύτερα να μην είναι κότες και να παίξουν μαζί μου.

Έχει γίνει πρόταση σε όλους τους 66αρηδες και 70αρηδες αλλά πάντα κάτι βρίσκουν και δεν παίζουν μαζί μου. Είμαι στην κατάσταση που παίζω με όλους και τους κερδίζω όλους.

Εδώ αξίζει ένα μπράβο στον Mιχαϊλιδη τον Αθηνοδωρο, γιατί δεν φοβήθηκε να παίξει ποτέ με κανέναν. Δεν θα διόρθωνα τίποτα από τα λάθη μου.

Τα λάθη μου με έκαναν καλύτερο αθλητή αλλά πάνω από όλα άνθρωπο με έκαναν να εκτιμήσω καλύτερα κάποιες καταστάσεις και θέλω να ευχαριστώ όσους έχουν υπάρξει στην πορεία μου μέχρι τώρα».

Tέλος ο Μιχαλόπουλος αναφέρθηκε στην πολύτιμη συμβολή της εταιρίας συμπληρωμάτων QNT και του Αιμίλιου Γιαγτζόγλου στην πορεία του.

 «Αυτά που έχω να πω για τον Αιμίλιο δεν περιγράφονται με λόγια μιλάμε για έναν άνθρωπο που αγαπάει όλα τα παιδιά του το ίδιο και είναι πάντα πρόθυμος να βοηθήσει σε ότι και αν χρειαστούμε. (Ίσως αγαπάει λίγο περισσότερο τον Κατσινόπουλο) χαχαχχα
Μάλλον επειδή είναι πιο ψηλός και όμορφος αλλά τι να κάνουμε).

Η QNT είναι αν όχι η καλύτερη εταιρία συμπληρωμάτων μια από τις καλύτερες και με την σωστή καθοδήγηση φτάνουμε στη μέγιστη απόδοση την ώρα του αγώνα. Και στην καλύτερη αποκατάσταση μετά τον αγώνα.

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που με στηρίζουν την οικογένεια μου πάνω από όλα που με στηρίζει χρόνια σε όλο αυτό. Τους προπονητές μου Δημήτρη Μοχου, Ηρακλή Μελέτογλου και τον γυμναστή μου Σταμάτη Λενη όσο και τους συναθλητές μου.

Τους χορηγούς μου τον Αιμίλιο με την QNT, τον Μιχάλη Σιουλη με το Sports Physio την Σουμεζου, τον Γιώργο Πατρελάκη με το MMATEAM.gr, τον Βαγγέλη Σταύρου με το Showtime Barber.

Τον Γιώργο Παπαμιχαλοπουλο και τον Νίκο βασιλόπουλο Ηairdressing. Την ISM Security του Βασίλη Κυριακόπουλου». 

Photo:Τaffpictures

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.